Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!



Εκτετεμένες συγκρούσεις μεταξύ ...

κουκουλοφόρων και διαδηλωτών, αλλά και κουκουλοφόρων-αστυνομικών από τους δρόμους περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος, στην οδό Φιλλελήνων και Καραγιώργη Σερβίας, αλλά και επάνω από την Βουλή στην Ρηγίλλης και την Β.Κωνσταντίνου.

Οι κουκουλοφόροι πετροβολούν και ρίχνουν μολότοφ στην "Μεγάλη Βρετανία", ενώ οι συγκρούσεις εκτείνονται προς την Πανεπιστημίου πλέον.

Πέφτουν δεκάδες μολότοφ και οι αστυνομικοί απαντούν με δακρυγόρνα. Υπάρχουν πολλοί τραυματίες μεταξύ τους και δύο αστυνομικοί. Επίσης ξυλοκοπήθηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Τάσος Τέλλογλου.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο αυτί από φωτοβολίδα και μεταφέρθηκε στο 401 Σ.Ν και ένας διαδηλωτής επίσης στο αυτί από μαχαίρι κουκουλοφόρου.

Αρχικη είδηση:

Οι Προδότες επιστράτευσαν τις "εφεδρείες" τους για να διαλύσουν την μεγαλειώδη συγκέντρωση στην Αθήνα. Οι "γνωστοί άγνωστοι" Κυπατζίδες, Ματατζίδες, Ασφαλίτες άρχισαν να πετάνε μολότοφ με σκοπό να ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ την αντίδραση των ΜΑΤ και με τη ρίψη δακρυγώνων να διαλύσουν την μεγαλειώδη και ειρηνική μεχρι αυτη τη στιγμή συγκέντρωση.

Έλα όμως που ο κόσμος έμαθε πια το βρώμικο ρόλο που παίζουν οι κουκουλοφόροι παρακρατικοί και έσπευσαν εκατοντάδες αγανακτισμένοι, οικογενειάρχες, απλή ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ να απομονώσουν αμέσως αυτα τα κακοποιά στοιχεία.

Ακολούθησαν συμπλοκές μεταξύ των κουκουλοφόρων και αγανακτισμένων πολιτών, οι τελευταίοι κατάφεραν όμως να διαφυλάξουν και να προστατεύσουν την ειρηνική διαδήλωση (μέχρι στιγμής...)

Βέβαια με το άκουσμα ότι τα ΜΜΕ έσπασαν την απεργία για να μεταδώσουν την μεγάλη διαδήλωση οι πλέον καχύποπτοι γνωρίζαμε τι θα επακολουθούσε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου